Rejsefortællinger af Nanna Spandet Poulsen 

Alle billeder i opslaget her er eget af Nanna Spandet Poulsen

Mød og læs rejsefortællinger af Nanna – hun er 29 år gammel og har haft fem rejser ude i verden på over to måneder. Hun elsker alle former for rejser, men mest af alt backpacking og vandreture. Hun har meget svært ved at vælge et favoritland, men skal hun vælge er det New Zealand, Australien eller Indonesien… eller noget fjerde. Nanna er ikke meget til storbyer og opsøger oftest naturoplevelser, når hun rejser – især dykning.
Læs rejsefortællinger af Nanna nedenfor, hvis du synes det lyder spændende. 

rejsefortællinger af nanna

Hvad inspirerer dig til at rejse ud i verden?

Min største livsværdi er frihed. Jeg planlægger, opsøger og tilrettelægger mit liv, så jeg har mest mulig frihed og at rejse har i mange år været mit fyrtårn; frihed har nærmest været de ben, der har båret mig ombord på fly efter fly efter fly med fyrtårnet i horisonten.
At rejse er en af mit livs største kærlighedsaffærer. Jeg har været mere trofast, konstant og loyal overfor mine rejser, end jeg har for mange andre kærlighedsforhold. Jeg tror, at en nybagt mor har det med hendes førstefødte, som jeg har det med rejser – jeg er simpelthen ligeglad, hvad det byder mig. Jeg er ligeglad med søvnløse nætter, en tom pengepung og ømme fødder, for det ligner mig og det er mit. Derfor bliver jeg ved med at pakke rygsækken.

Hvilke aktiviteter opsøger du i udlandet?

Jeg orienterer mig oftest på, hvor det nærmeste dykkerspot befinder sig; sidst havde jeg en fuldstændig magisk oplevelse på SS Yongala på Great Barrier Reef. Generelt værdsætter jeg naturoplevelser over meget andet. Jeg har blandt andet vandret en del i Nepal og New Zealand og det har været kæmpe oplevelser, hver gang. Også er jeg altså vild med skydiving!

rejsefortællinger af nanna new york
rejsefortællinger af nanna rejse

Hvilket land har været det bedste at rejse i?

Det er svært at svare på! Nogle lande er nemmere end andre, både på grund af sprog, infrastruktur og kultur, men det føles umuligt for mig, at sige noget om hvilket eller hvilke lande der er ’bedst’,

Hvad har du lært om dig selv ved at rejse?

Jeg har lært, at det er muligt at leve et liv, der føles ægte, magisk og krystalklart. Jeg har lært mine egne superkræfter at kende og jeg er blevet dygtig til at bruge dem. Jeg har lært at tage mig selv, mit liv og mine drømme alvorligt og ellers skide på ”hvad samfundet vil have ud af mig”. På mine rejser har jeg mange gange kastet alle boldene op i luften, jeg er fejlet, faldet, rejst mig, rykket mig og vokset ind i den kvinde, jeg er i dag. Jeg har gennemgået (og går stadig igennem) en masse personlig udvikling, som jeg aldrig ønsker mig foruden.

rejsefortællinger nanna

Hvad har du lært om kulturforskelle ved at rejse?

Igen og igen ser og mærker jeg forskellige kultures forskellige hastigheder. Hvis jeg skal koge det helt ned, har jeg lært, at verden ikke har brug for flere mennesker der slider sig ihjel, men at et langsommere liv både er mere gavnligt og mere behageligt – både for verden og os selv.

Hvilke råd vil du give til andre der ikke har rejst ud i verden før?

Luk øjnene, tag en dyb vejrtrækning og gør det så. Det kan føles så skræmmende at rejse afsted, især alene som jeg ofte har gjort. Men gang på gang har verden blæst mig bagover, fået hårene til at rejse sig på mine arme, hjertet til at banke i min brystkasse, kæberne til nærmest at gå af led og mine øjne til at svømme over af drømmesyn. Det er det hele værd.

rejsefortællinger nepal

Hvad er din drømmedestination?

Jeg har mange! På drømme-tegnebrættet ligger de så fint og venter; både Japan, Alaska, Hawaii m.fl.

Hvilke tre ting kan du ikke undvære på din rejse?

Kamera, vandrestøvler og musik.

Hvor kan man følge dig på din næste rejse?

På Instagram – nmixxed

strandbilleder bali

Dine rejsefortællinger

Vil du dele dine rejsefortællinger her på Rygsækrejser? Så brug #rygsækrejserdk på dine rejsebilleder på Instagram, så har du mulighed for at blive den næste til at dele dine personlige rejsefortællinger. 

Læs andre rejsefortællinger

Emma Helene Hansen – om bl.a. Iran og Australien 

Kristian Botoft Kvist – om at gå fra Danmark til Spanien og meget mere.

Simone Basse – om Nordkorea, Australien, Antarktis og Den Trassibiriske Jernbane

Nordombord – om Indonesien, kør-selv-ferie og et digitalt nomade liv.

Heidi Manøe – om Indonesien, Sydney og hvad man kan læse om sig selv ved at rejse.