Samarbejd med Rygsækrejser

Hej, mit navn er Marcus. Rygsækrejser.dk er mit bud på en dansk rejseblog med fokus på backpacking i hele verden og storbyrejser på budget. 
Jeg har kørt bloggen siden midten 2018. Og bruger den til at dele ud af mine erfaringer og tanker omkring de lande som jeg besøger rundt omkring i verden. Vil du lære mere om mig, kan du gøre det her.

Jeg er åben for samarbejder som giver mening for mig, som jeg kan stå indenfor og som jeg mener har en værdi for mine læsere og følgere herpå bloggen og på sociale medier.  

dansk rejseblog Rygsækrejser

Jeg tilbyder

Kampagner på sociale medier

Lige pt består mine sociale medier hovedsageligt af en Instagram profil, som kan findes her. På profilen har jeg i skrivende stund 1000+ følgere, hvilket er stigende hvert uge og et engagement på 13,3% i gennemsnit på mine indlæg. 
Derudover har jeg en forholdsvis nyopstartet facebookside. Dog uden så meget indhold endnu, da den stadig er i opbygningsfasen. Den kan findes her.

Sponserede blogindlæg

I forlængelse af kampagner på sociale medier, tilbyder jeg også indlæg herpå bloggen, hvor jeg promoverer og/eller anbefaler produkter eller oplevelser, som har værdi for mig og mine læsere. 
Siden bloggen gik i luften i september 2018 har den haft 1600+ brugere, 1900+ sessioner og 4500+ sidevisninger.

Brand ambassadør

Jeg går meget op i at mine rejser skal være bæredygtige og gør hvad jeg kan for at minimere mit aftryk på verden, selvom jeg rejser en del. Dette gør jeg blandt andet ved brug af udstyr, tøj mm i god og bæredygtig kvalitet og med brands som også forsøger at gøre noget godt for vores kære jordklode. Også udstyr og tøj hvor jeg kan nedsætte mit Co2- og plastikforbrug.

Presseture

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker at rejse og gerne til nye lande eller byer. Dette vil både kunne blive promoveret på sociale medier og herpå bloggen via anbefalinger, tips og rejsetanker omkring destinationer

Målgruppe

Alder

18-24 – 56%
25-34 – 26 %

Køn

Kvinder – 78%
Mænd – 22%

Geografi

83% fra Danmark. Resten er 1% eller mindre.
Deraf 21% fra København, 11% fra Aarhus, 6 % fra Aalborg, 4% fra Odense og resten er 1% eller mindre.

Synes du det lyder spændende eller har uddybende spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig

Kontakt mig