Samarbejd med Rygsækrejser

Hej, mit navn er Marcus. Jeg er en dansk rejseblogger med fokus på bæredygtig backpacking i hele verden og storbyrejser på budget. 
Jeg har kørt bloggen siden midten 2018. Og bruger den til at dele ud af mine erfaringer og tanker omkring de lande som jeg besøger rundt omkring i verden. Vil du lære mere om mig, kan du gøre det her.

Jeg er åben for samarbejder som giver mening for mig, som jeg kan stå indenfor og som jeg mener har en værdi for mine læsere og følgere herpå bloggen og på sociale medier.  

dansk rejseblog Rygsækrejser

Jeg tilbyder

Kampagner på sociale medier

Lige pt består mine sociale medier hovedsageligt af en Instagram profil, som kan findes her. På profilen har jeg i skrivende stund 1800+ følgere, hvilket er stigende hvert uge og et engagement på 11,3% i gennemsnit på mine indlæg. 
Derudover har jeg en forholdsvis nyopstartet facebookside. Dog uden så meget indhold endnu, da den stadig er i opbygningsfasen. Den kan findes her.

Sponserede blogindlæg

I forlængelse af kampagner på sociale medier, tilbyder jeg også indlæg herpå bloggen, hvor jeg promoverer og/eller anbefaler produkter eller oplevelser, som har værdi for mig og mine læsere. 
Siden bloggen gik i luften i september 2018 har den haft 2600+ brugere, 3100+ sessioner og 5000+ sidevisninger.

Brand ambassadør

Jeg går meget op i at mine rejser skal være bæredygtige og gør hvad jeg kan for at minimere mit aftryk på verden, selvom jeg rejser en del. Dette gør jeg blandt andet ved brug af udstyr, tøj mm i god og bæredygtig kvalitet og med brands som også forsøger at gøre noget godt for vores kære jordklode. Også udstyr og tøj hvor jeg kan nedsætte mit Co2- og plastikforbrug.

Presseture

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker at rejse og gerne til nye lande eller byer. Dette vil både kunne blive promoveret på sociale medier og herpå bloggen via anbefalinger, tips og rejsetanker omkring destinationer.

Konkurrencer

Hvis du eller din virksomhed sidder inde med et produkt, som jeg kan se skaber værdi for min følgere på sociale medier og læsere her på bloggen, så er jeg interesseret i at lave konkurrencer omkring dette. 

Målgruppe

Alder

18-24 – 55%
25-34 – 26 %

Køn

Kvinder – 77%
Mænd – 23%

Geografi

88% fra Danmark. Resten er 1% eller mindre.
Deraf er 16% fra København, 12% fra Aarhus, 5 % fra Aalborg, 5% fra Odense og resten er 1% eller mindre.

Synes du det lyder spændende og kunne du tænke dig at samarbejde med en dansk rejseblogger eller har uddybende spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig

Kontakt mig


Tidligere samarbejdspartnere

Mit første samarbejde nogensinde var med helseshoppen Med24. Jeg lavede et sponseret indlæg, hvor jeg anbefalede fem produkter fra deres hjemmeside, som jeg mener kan være med til at gøre rejser mere bæredygtige. 
Indlægget kan læses her.

Mit andet samarbejde er et lidt mere vedvarende samarbejde med den bæredygtige tøjvirksomhed Organic Basics. Her har jeg lavet et indlæg omkring nogle af deres produkter og hvorfor de er gode for backpackere.
Indlægget kan læses her.

Mit samarbejde med virksomheden Backpackerlife er et vedvarende affiliate samarbejde. 
Jeg har indtil nu skrevet to artikler omkring dem. Den ene er omkring solcreme i havet og kan læses her. Det andet indlæg var omkring backpacker udstyr og kan læses her.