FlixBus til Paris
BUS TIL PARIS

Bus til Paris kan lyde meget uoverskueligt. Det er en langt tur i forholdt til, hvis man tager et fly. På trods af dette valgte min kæreste og jeg i…

Fortsæt med at læse
Organic Basics – Perfekt tøj til backpacking
ORGANIC-BASICS

//Reklame// Dette blogindlæg er lavet i samarbejde med www.organicbasics.com. Alle udgående links i indlægget er reklamelinks. Nederst på siden finder du en rabatkode til Organic Basics' hjemmeside.For et par uger siden lavede…

Fortsæt med at læse
Produkter til en bæredygtig rejse
bæredygtig rejse

//Reklame// Dette blogindlæg er lavet i samarbejde med www.med24.dk.  Alle udgående links i indlægget er reklamelinks. Bæredygtig rejse! Kan det overhovedet lade sig gøre? Det har jeg ikke svaret på.…

Fortsæt med at læse

Som du jo nok ved, så går det ikke skide godt med vores kære jordklode. Klima og miljø er det helt store tema lige nu og alle snakker om det.…

Fortsæt med at læse

2018 har været det år, hvor jeg har rejst mest indtil videre. Jeg har besøgt otte nye lande, jeg har været ude af Danmark omkring fire måneder og jeg har…

Fortsæt med at læse

Når du skal finde hostels på vejen imens du backpacker, så er der i min optik kun en måde at gøre det på – Hostelword.com. Deres app og hjemmeside er…

Fortsæt med at læse

Indhold slutter

Der er ikke flere sider af loade