Støt Rygsækrejser

Jeg har haft Rygsækrejser i to år nu og hvor har det været fedt, spændende og lærerigt på så mange måder. Jeg har kun planer om at fortsætte mit arbejde. Men det er jo desværre ikke gratis at have en hjemmeside, at lave annoncering på sociale medier osv.
Indtil nu har jeg brugt rigtig mange timer (15-20 timer om ugen) på at få hjemmesiden op at kører, redigere billeder, poste på sociale medier og skrive indhold til hjemmesiden. Alt sammen noget jeg har gjort uden at få en krone for det, ved siden at mit studie, sociale liv og “normale” arbejde. Jeg nyder enormt meget at have bloggen og de sociale medier. Jeg bliver glad for den positive feedback, som jeg så ofte får – det giver mig lyst til at blive ved med at producere gratis indhold til jer alle. 

Du har dog muligheden for at gøre det endnu sjovere for mig ved at støtte rygsækrejser på nogle forskellige måder.

Støt rygsækrejser

Sådan støtter du økonomisk

Det er ingen hemmelighed at betaling af domæne og database er klart den største omkostning i regnskabet. Her kommer du ind i billedet. Du har nemlig mulighed for at støtte Rygsækrejser økonomisk, når du køber produkter til dine rejser – også uden at du skal betale mere. 

Her på bloggen har jeg i skrivende stund to samarbejdspartnere (Organic Basiscs og Backpackerlife) og jeg håber på flere i fremtiden. Så længe det er virksomheder, som jeg kan stå indenfor og som skaber en eller anden form for værdi for dig som læser. Hvis du har planer om, at skulle købe produkter ved dem, så er der en måde hvorpå, du kan gøre det og på samme tid støtte Rygsækrejser økonomisk.
Alt hvad du skal gøre er, at købe dine produkter igennem de affiliate links (reklamelinks) som jeg bruger på siden. På den måde får jeg/Rygsækrejser en procentdel af dit køb, uden du skal betale mere overhovedet.   

Sider, hvor du kan støtte Rygsækrejser:

Hvis du tænker at købe igennem disse reklamelinks, så skal du sørge for at tilføje produktet direkte til kurven igennem siden. Hvis du begynder at surfe rundt og derefter tilføjer det, så får jeg intet ud af det. 

Andre måder du kan støtte på

Der er også andre måder, hvorpå du kan støtte Rygsækrejser, uden at det koster dig noget. Det kan du bl.a. ved at give noget kærlighed på sociale medier – ved at like, kommentere og dele opslag. Du kan også støtte ved at sende anbefale bloggen til venner og bekendte, hvis du tænker, at de kan få glæde af indholdet. Alt dette er ganske gratis, men på samme tid en kæmpe stor hjælp for mig. 

Tak!!

Til slut vil jeg egentligt bare gerne sige tak. Tak fordi du læser med på bloggen. Tak fordi liker og kommenterer på sociale medier. Tak fordi bruger #rygsækrejserdk på dine rejsebilleder på Instagram. Tak fordi du skriver søde beskeder og stiller spørgsmål på Instagram. Og tak fordi du anbefaler bloggen til andre. 
Det er en kæmpe hjælp og gør mig glad helt ind i hjertet hver eneste gang.