Hej! mit navn er Marcus, jeg er 25 år gammel og bor til dagligt i Aarhus.
Jeg har et helt klart mål – jeg skal se ALLE lande i verden, mindst én gang i mit liv. Indtil videre er jeg på 28, så der er lang vej igen – heldigvis, for det betyder en masse gode oplevelser at se frem til.

Hvor har jeg min viden fra?

Som så mange andre har jeg altid godt kunne lide at rejse, siden jeg var helt lille. Med alderen er det dog blevet sådan, at jeg hellere vil besøge alternative steder end at ligge på en strand i Sydeuropa.

I 2016 afsluttede jeg min uddannelse som multimediedesigner, men besluttede mig herefter at gå en anden vej end mange af mine medstuderende. Jeg valgte at tage nogle år ud af kalenderen, hvor jeg skulle ud og se verden. Det resulterede i over syv måneder udenfor Danmarks grænse på to år og over ti besøgte lande. Bl.a. tre måneder i Asien, hvor jeg var på højskole og arbejdede på et børnehjem og tre måneders backpacking i Central- og Sydamerika med min gode ven Frederik.
Alt den tid, jeg har brugt op til mine rejser på, at planlægge ruter og alt det jeg har set undervejs, har gjort, at jeg føler, at jeg har en masse viden omkring at rejse på budget med rygsæk, som jeg gerne vil dele ud af.
Så uanset om du gerne vil vide hvordan du kommer lettest rundt i Sydamerika, hvad du skal se i Filippinerne eller noget helt tredje, så håber jeg, at jeg kan give noget inspiration til dette.

om mig

28

Lande besøgt

2

Verdens vidundere set

38

Hostels besøgt

Sådan rejser jeg

Når jeg rejser har jeg den klare overbevisning, at jeg ikke skal spare på noget, som jeg virkelig gerne vil. Derved ikke sagt jeg kaster penge til højre og venstre, da pengene gerne skal række så længe som muligt. Om jeg rejser selv, med venner eller min kæreste, så er det oftest på budget og med en lille eller stor rygsæk som bagage.

På mine rejser forsøger jeg at få en så autentisk oplevelse som muligt. Jeg vil hellere bo på sociale hostels, hvor jeg kan møde og snakke med folk fra hele verden, end jeg vil bo på dyre luksus hoteller. Jeg vil hellere spise på en lokal restaurant og prøve en lokal ret, end jeg vil spise på store restaurantkæder.

Lande jeg har besøgt

Indtil nu har jeg besøgt 23 lande fordelt på fire kontinenter. Se hvilke lande nedenfor

Europa:

Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig, Tjekkiet, Polen, Grækenland, Italien, Kroatien, Litauen, Østrig og Rusland.

Asien:

Thailand, Myanmar, Japan, Filippinerne, Jordan, Kazakstan, Kirgisistan, Tadsjikistan og Uzbekistan.

Nordamerika:

Costa Rica og Panama.

Sydamerika:

Colombia, Ecuador og Peru.

Jeg har dog ikke anbefalinger til alle landene, da jeg har besøgt mange af dem som barn med mine forældre eller på studieture.

Kontakt mig