Oplevelser på Koh Chang

Thailand er fyldt med paradis øer. Kog Chang er en af dem og derfor kommer der også mange turister dertil. Det er både backpackere og charterturister, som besøger øen, hvilket betyder, der er lidt af hvert at opleve. Du kan spise traditionel dansk mad på en danskejet restaurant, dykke eller feste med backpackere.
Jeg har selv været på øen to gange. Ikke som backpacker, men med min familie. 
Nedenfor kan du læse mine anbefalinger til oplevelser på Koh Chang. 

Dykning

Koh Chang var stedet, hvor jeg tog mit dykkercertifikat og fik mine første fire dyk. Jeg dykkede ved Chang Diving Center og var meget tilfreds. Jeg gav 3000 for certifikatet, hvilket er meget normalt mange steder verden over. Ved dette center dykker man fra en stor båd med plads til mere end 10 personer. På dykkene er både mad og udstyr inkluderet i prisen. 

Der er en del forskellige divespots omkring Koh Chang. Divespotet Blueberry Hills var for mig et klart højdepunkt og har du muligheden for at opleve det, så vil jeg helt klart anbefale det. Det er et dyk, jeg stadig husker meget tydeligt på grund af de store flotte koreller, som der er. 

Snorkeltur

Ø-hop

Første gang jeg var på øen, var vi på ø-hop/snorkel tur. På turen snorkler du flere forskellige steder, hvor du får mulighed for at se en masse forskellige fisk og skildpadder, hvis du er heldig. Derudover er der stop på en ø, hvor der er mad. 
Skal du ud over snorkle, så vil jeg anbefale dig at tage en god mængde solcreme på samt en t-shirt, da du meget nemt kan blive solbrændt, når du ligger lige  i vandoverfladen.

Vandfald

På øen er der nogle forskellige vandfald. Jeg har ikke været ved nogle af dem, da de var helt udtørrede sidst vi var der. Ture til vandfald er dog noget, jeg altid er klar på og altid vil anbefale. 
Hvad jeg kunne læse mig til, inden vi skulle afsted sidste gang var, at turen til de fleste af vandfaldene kræver en lille gåtur. Hvilket for mig er perfekt, så man kan komme ud og nyde noget af den smukke omkringliggende natur inden man kommer til vandfaldet. 

Solnedgang

Solnedgang

Solnedgang er altid en vinder for mig og noget jeg altid giver mig tid til at se, når jeg er ude og rejse.For mig er der ikke mange bedre måder at slutte en dag af på. Mange af strandende på Koh Chang er vestvendte, hvilket vil sige du kan se solnedgang fra dem.