Fire oplevelser i Bangkok

Bangkok er en pulserende storby, med enormt meget gang i den og meget larm. Det er i hvert fald det indtryk, som jeg fik af byen, da jeg var der. Byen har dog stadig en del oplevelser at byde på og nogle rigtig smukke endda. 

Nedenfor kan du læse fire oplevelser i Bangkok, som jeg mener du bør få.

The Grand Palace

Grand palace
https://xn--rygskrejser-d9a.dk/oplevelser-i-bangkok/

Du skal være forberedt på to ting her – Rigtig, rigtig mange turister og varmen. Det er ikke to ting, som spiller vildt godt sammen. Alligevel er det den oplevelse i Bangkok, som jeg helst vil anbefale. For aldrig har jeg set noget så farverigt. Alt her er så detaljeret at det halve kunne være nok. Det er så smukt et palads.
Det blev bygget 1782 og fungerede i 150 år som hjem for den thailandske konge. Senere har det været brugt af politiske ministerier. I dag fungere det dog “bare” som turistattraktion og et spirituelt sted for befolkningen i Thailand.

Paladset har åbent fra 8.30-15.30 og billetterne koster 500 bath (omkring 100 kr).

Bådtur

Da jeg var i Bangkok med familien, var det på en rundrejse, så bådturen var arrangeret på forhånd. Jeg ved derfor intet om priser og hvordan man kommer dertil. Jeg dog at det var en rigtig god oplevelse at sejle rundt imellem små og store kanaler i byen. Kanaler hvor man får mulighed for at se, hvor stor forskel, der også er på byen. 

Jeg har dog fundet dette link, hvor du kan læse lidt mere omkring, hvordan det foregår. Derudover vil google i denne situation være din bedste ven, for at finde de informationer, som passer dit behov. 

Wat Pho

Wat Pho bangkok

Wat Pho ligger lige på den anden side af gaden, hvis du besøger Grand Palace, så du kan lige så godt slå to fluer med et smæk. Stedet er nok mest kendt for den kæmpemæssige liggende Buddha figur som er der. Den er 15 meter høj, 46 meter lang og belagt i guld. Udover den store guldfigur, så er der også nogle små templer i området. 

Der er åbent fra 8-17 og det koster 100 bath (omkring 20 kr.) i entre, hvis du vil besøge Wat Pho. Et beløb, som er pengene værd. 

Wat Arun

Hvis du tager over på den modsatte side af floden, fra Grand Palace og Wat Pho, så kommer du over til Wat Arun eller Temple Of Dawn. Jeg har ikke selv besøgt det, men har sejlet forbi en aften. Templet er lyst helt op om aftenen. Så hvis du ikke vælger at besøge templet, så kan jeg anbefale at se det udefra, da det virkelig er flot. 

Det koster 50 bath (omkring 10 kr.) at komme ind og der er åbent fra 8-17.30