De bedste hostel i Colombia

Den måned jeg brugte med min gode ven Frederik i Colombia, sov vi på den del forskellige hostels. Nogle rigtig gode og nogle mindre gode.
I denne artikel vil jeg anbefale de ifølge mig bedste holstels i Colombia.

Fælles for dem alle er, at de er blandt de billigste i deres respektive by og enten med morgenmad inkluderet i prisen eller med mulighed for at tilkøb det.

Enso Hostel – Medellin

Lad os starte fra toppen. Dette er mit favorit hostel, som vi boede på i Colombia. Den brittiske ejer Nick gør, at man fra starten føler sig velkommen. Han er altid klar på en snak og har mange gode anbefalinger til aktiviteter og spisesteder i området. På hostellet er der et rigtig godt fællesområde, med borde og pallesofaer, stort tv og mulighed for at købe øl.
Hostelet ligger tæt på den store Carrera 70, hvor der er mange resturanter, barer og diskoteker. Metrostationen Estadio ligger lige rundt om hjørnet. Tag medtroen derfra nogle få stop, så er du i Comuna 13. Byens fodboldstation, hvor begge de store fodboldhold har hjemmebane, ligger 200 meter derfra og hostellet arrangerer ture til mange af hjemmekampene.
De nætter vi sov på hostellet, blev der både arrangeret basketball- og fodboldaften, hvor ejeren, nogle frivillige og de gæster som havde lyst kunne komme med ud og spille.
Det eneste lille minus ved dette hostel, er at det har en hund, som ikke er vildt godt opdraget.

Hostellet koster under 50 kr. per nat inklusiv morgenmad og har 8,8 i rating på Hostelword.com.

Alegrias Hostel – Bogota

Et lille hostel i La Candelaria (den gamle bydel). Bygningen er en gammel spansk bygning, som er rigtig velholdt, med hyggelig dorms og en lille gård i midten.
Hostellet ligger rigtig godt placeret i den gamle bydel, tæt på forskellige oplevelser og restauranter. Der er to hostelhunde, som begge er enormt søde og som man ville ønske man havde plads til i rygsækken.
Morgenmaden er ikke noget at råbe hurra for, men til prisen er det okay.

Det koster under 50 kr. per nat inklusiv morgenmad og har en rating på 8,7 på Hostelworld.com

Casa Relax – Minca

Som navnet ligger op til, så er det et meget afslappende hostel det her. Ejeren og de frivillige er rigtig søde og hjælpsomme. Stemningen er generelt rigtig god her, hvilket også gør det til et af de bedste holstels, jeg boede i Colombia.
Det ligger en lille gåtur fra byen hovedgade på lidt over en kilometer. Hvis du ikke vil gå turen, kan du tage en scootertaxa fra hovedgaden.
Fra hostellet kan du gå ned af bakkesiden, som den ligger ved og ned til åen og klipperne som ligger nedenfor. Her kan du slappe af og læse en god bog eller bare sidde og lade tankerne løbe løbsk.
I Minca er alt indenfor gåafstand, hvis man er lidt frisk, ellers så kører de førnævnte scootere dig lige hvorhen du gerne vil. Om det er cafeplantage, vandfald eller noget tredje.

Hostellet koster under 80 kr. per nat inklusiv morgenmad og har en rating på 8,9 på Hostelworld.com.

Drop Bear – Santa Marta

Dette store hostel ligger i en bygning, som tidligere var ejet af en druglord i Santa Marta. Noget som afspejler sig på bygningen. Der er pool i midten og alle dorms er store med store badeværelser. Der er et stort fællesrum med poolbord, bordtennisbord, stort tv til filmaftener mm. På gangene er der massere af hængekøjer, som er perfekte til en lille lur og at ligge og læse i.

Det er lidt et party hostel og alligevel ikke. Lidt fordi der er bar og musik i løbet af natten, men festerne brager alligevel ikke igennem, så man kan sagtens få sovet igennem.

Hostellet har ikke inkluderes morgenmad i prisen, men der er mulighed for at købe morgenmad (også frokost og aftensmad), til okay priser. Køb af mad og alkohol bliver bare tilføjet til ens regning, så man betaler for det hele, når man checker ud.

Alt i alt er det egentlig ikke det bedste hostel, men til prisen er det okay. Gæsterne som bor der er meget sociale og da vi boede der var der også fire andre danskere som vi kunne snakke med, hvilket trækker meget op.

Hostelet koster under 50 kr. per nat eksklusiv morgenmad og har en rating på 8,4 på Hostelword.com

Skriv et svar