Oplevelser i London

London er en af de mest populære rejsedestinationer for danskere – og med god grund. Byen har enormt mange gode oplevelser at byde på og der er noget for enhver smag. Så uanset om du vil på være kulturel, shoppe, opleve sport eller noget fjerde, så kan du opleve det hele i London. 
Læs videre her, hvis du vil læse mine anbefalinger til de bedste oplevelser i London.

bedste markeder i london camden

Gå i teatret

En af mine aller bedste oplevelser i London, var fra et af byens mange teatre. Jeg var med min familie inde og se Løvernes Konge og det var intet mindre end storslående. Dygtige skuespillere, flot scenografi, klassiske sange krydret med en god portion nostalgi er en kombination, som giver en god oplevelse. Det er dog ikke billigt at komme i teatret. Billetterne koster alt imellem 20-95 pund, alt efter hvor gode pladser man vil have. Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter gennem linker her.
Udover Løvernes Konge så har jeg også set musicalen Mamma Mia. Det var virkelig også en god oplevelse og meget anbefalelsesværdigt. 

Parker

bedste oplevelser i London - Park Gratis

London har en række gode og hyggelige grønne områder centralt i byen. De er et perfekt sted at komme lidt væk fra byens larm, få ro på, slappe af og bare nyde tilværelsen. Køb take-away, tag musik i ørene eller sæt dig på en bænk og læs en bog – det er et perfekt afbræk fra ferien og noget der skal være plads til, når man rejser. 
I St. James Park lige ved Buckingham Palace er der også god mulighed for at se en masse forskellige dyr, som bor i parken. Især parkens egern er meget nysgerrige og kommer ofte ret tæt på. 

Brick Lane Market

brick lane market markeder

Brick Lane Market er for mig en af de bedste oplevelser i London. Hver gang jeg har været i byen, har jeg planlagt det sådan, at jeg kommer en tur på markedet. Markedet har ALT – mad, tøj, kunst, boligting og meget mere. Det er delt op i flere forskellige områder, der er bl.a. et område med madboder, et område for nye designere med alverdens handlavede ting osv.
Selve Brick Lane området er derudover også fuldt med streetart, dygtige gademusikere og skæve eksistenser, som alle er med til at gøre det til en fantastisk oplevelse. 

Andre markeder i London

Udover Brick Lane Market så er der også rigtig mange andre gode markeder i London. Her kan bl.a. nævnes madmarkedet Borough Market, det hyggelige overdækkede Old Spitalfields Market, som ligger lige i nærheden af Brick Lane, her kan man købe alverdens håndlavede ting – alt fra smykker til tøj til kunst.
Vil du læse om andre anbefalelsesværdige markeder i London, så kan du gøre det her.

Sejltur på Themsen

En af de hyggeligste oplevelser i London er en sejltur på Themsen. Der er mange forskellige muligheder for at prøve dette langs floden, som løber igennem byen. Mange af bådturerne er “guidede”, hvor man får informationer omkring de bygninger, man sejler forbi undervejs. Personligt vil jeg anbefale at tage en af de langsomme både, da det giver større mulighed for at nyde turen. 

Gå på museum

Gratis oplevelser i London

London har virkelig mange gode museer og der er noget for enhver smag og aldergruppe. Blandt mine favoritter er det moderne kunst museum Tate Modern, det naturhistoriske museum Natural History Museum og Churchill War Rooms. Dem kan jeg virkelig anbefale. Fælles for mange museer i London er, at de er statsejede. Dette betyder også, at en lang række af museerne i byen har gratis adgang for alle. 
Hvis du vil læse mine anbefalinger til de bedste museer i London, så kan du gøre det her.

Spis god mad

London er den by i verden, hvor der bor flest forskellige nationaliteter. Dette medfører et væld af muligheder for forskellig spændende og velsmagende mad. Også andre og mere spændende muligheder end den traditionelle fish & chips. 
Jeg har været i London af flere forskellige omgange og har fået fantastisk mad hver eneste gang, jeg har været der. Hver gade man går på har restauranter fra forskellige lande. Så uanset om du vil have italiensk, mexikansk, thailandsk eller noget fjerde, så er du aldrig langt fra det. 

Personligt spiser jeg plantebaseret og i London er dette ingen udfordring. Næsten alle restauranter har en plantebaseret ret på menukortet. Uanset om du er til plantebaseret kost eller ej, så vil jeg klart anbefale at prøve burgerbaren MOOSHIES i Brick Lane. Så når du alligevel besøger det hyggelige marked, så kan du lige slå et smut forbi og få en af de bedste og mest snaskede burgere du nogensinde kommer til. Du kan tjekke deres instagram ud her og se hvor lækkert det ser ud. 

Se verdens bedste streetart

Streetart østlondon
Gratis oplevelser i London street art

London er et mekka for streetart. Der er nærmest streetart på hvert gadehjørne. Du kan finde streetart fra nogle af verdens største streetartkunstnere – bl.a. Banksy, STIK, RAO og mange andre. Nogle af de bedre steder at kigge på streetart er omkring Brick Lane og i den østlige del af byen.
Hvis du vil have et overblik over, hvor i byen du kan se dine favoritkunstnere, så kan du hente appen “Street Art London“. Her kan du se, hvor der er streetart omkring dig og på samme tid kan du læse om diverse kunstnere.

Andre oplevelser i London

Som sagt er London fyldt med gode oplevelser og jeg har garanteret glemt nogle af dem. Hvis jeg skal nævne et par andre gode oplevelser i London så er Camden området rigtig hyggeligt. Byens Chinatown, som ligger tæt på Soho, er et rigtig godt sted at få mad. Notting Hill området er også rigtig hyggeligt og med gode caféer. 
Noget jeg endnu ikke har oplevet i London er, at se fodbold. Men dette er der også god mulighed for. Storklubber som Arsenal, Chealsea, Tottenham og West Ham holder alle til i London.

bedste markeder i london - camden lock

Skriv et svar