Bedste markedet i Tokyo

Jeg er stor fan af markeder i alle afskygninger og besøger dem ofte både i ind- og udland. I Tokyo er der en del forskellige markeder og også af forskellig kvalitet. Nogle af dem er ikke noget specielt, nogle er ok gode, imens andre er i verdensklasse, når det kommer til stemning, priser og kvalitet af varerne. 
Nedenfor kan du læse om de bedste markeder i Tokyo, efter min mening.

Hvis du vil læse mere om gode oplevelser i Tokyo, så kan du gøre det her.

Tsukiji Fish Market

fish market tokyo

Man kan næsten ikke besøge Tokyo uden også lige at slå et smut forbi Tsukiji Fish Market. Markedet er det største fiskemarked, ikke bare i Japan, men i hele verden. Det er nævnt i alle rejseguides omkring oplevelser i Tokyo og derfor også meget populært. Så kom tidligt hvis du vil undgå noget af menneskemylderet. På markedet er der mulighed for at se fisk og muslinger i alle afskygninger, mange som man ikke lige ser normalt. 
Når man besøger fiskemarkedet, kan man med god grund også besøge nogle af de små butikker, som sælger andet end fisk. I det ene hjørne af markedet findes en del små butikker, som sælger japansk keramik. Der sælger de ting som i Danmark ville være ret dyrt, men på markedet kan du købe mange af tingene billigere. Og så er det også bare en federe historie. 

Markedet har åbent fra kl. 05-14 alle ugens dage, med undtagelse af søndag. Og så har hele markedet heller ikke åbent onsdag, men tjek op på det inden du vælger at besøge det. Markedet ligger en kort gåtur fra Tsukiji Station.

Tokyo International Forum Flea Market

flea marked tokyo international
flea market tokyo

Tokyo International Forum Flea Market er i top tre, over bedste markeder jeg nogensinde har været på. Kvaliteten af varerne er helt udsøgt. Det viser meget godt en af de ting, som japanerne er så gode til – nemlig kvalitet og detaljer. Du kan finde alt hvad hjertet begærer, alt fra billige silkekimonoer, til cd’er, til smykker, til billeder og meget meget mere.  Nogle af tingene kan være ret pricy, så du skal være klar på at prutte lidt om prisen, hvis du virkelig gerne vil have det med hjem. Man kan dog også være heldig og finde nogle rigtig gode ting, til en god pris. 

Markedet har som regel åbent hver første og tredje søndag i måneden fra omkring 09-16, men dette kan dog varierer en smule. Tjek markedets hjemmeside her for at se alle datoerne. Markedet ligger et minuts gang fra Yurakucho Station og fem minutter fra Tokyo Station

Tokyo City Flea Maket

Tokyo city flea market oplever i tokyo

Tokyo City Flea Market var ikke et marked, som jeg havde ret store forventninger til, da jeg besøgte det. Men det overraskede meget positivt. Der er enormt mange gode ting på markedet, dog ikke helt lige så mange som på Tokyo International Forum Flea Market. Her er tingene dog lidt billigere. Dette er lidt mere et bagagerumsmarked og du kan derfor finde rigtig mange sjove ting og også lidt flere ubruglige ting, men markedet er stadig rigtig godt og hyggeligt at besøge.
Da jeg besøgte markedet, havde jeg lidt problemer med at finde det og gik længe rundt. Og da ikke alle japanere er så glade for at snakke engelsk, så var der ikke mange at spørge til råds. Jeg endte dog med at finde markedet og fik en rigtig hyggelig for- og eftermiddag til at gå der.   

Markedet har åbent fra 9-15. Du kan finde adresse og datoer for markeder her. For at komme hertil tag, er det lettest at tage metroen til Ooi Keibajoumae Station

Ueno Market

Ueno market ligger nærmest lige når man kommer udfra metrostationen i Ueno. I stedet for at gå lige ud og ind i parken skal man bare gå et par hundrede meter ned af vejen til venstre. 
På markedet kan du finde mange forskellige ting, hvor de fleste også er ret turistprægede. Og det er et marked, hvor der er rigtig mange turister og ikke så mange lokale, som nogle af de andre markeder, men stadig sjovt og værd at besøge og opleve. Selvom det er ret turistpræget så kan man stadig godt finde nogle sjove ting der i de mange butikker. En del af butikkerne ligger under metroens gamle byggeri, hvilket gør det ret hyggeligt at gå rundt imellem. Hvis ikke andet, så ligger der en del gode restauranter i området, hvor der er mulighed for at få en god omgang sushi eller ramén.

Markedet har åbent hver dag fra 10-20. For at komme der til skal du tage metroen til Ueno Station og gå derfra.

Skriv et svar